Software from professionals of INFOCOM Ltd

Špecialisti spoločnosti Infocom Ltd. vypracovali projekt, ktorého cieľom bolo vytvoriť distribuovanú sieť autonómnych klastrov na skladovanie energie založenú na obnoviteľných zdrojoch slnečnej a veternej energie.

Inštalácia môže byť umiestnená na miestach bez dodávok elektrickej energie alebo s obmedzenými dodávkami. Umiestňuje sa pozdĺž diaľnic, na napájanie nabíjacích staníc pre elektromobily, kaviarní rýchleho občerstvenia pri cestách, na napájanie chatových osád a fariem a tiež ako podporná štruktúra a zdroj energie pre mobilné komunikačné systémy.

 

 

Inštalácia je v základnej verzii vyhotovená v podobe vertikálnej pozinkovanej prefabrikovanej kovovej stély v tvare kríža vysokej viac ako 12 metrov, umiestnenej na ploche 10 × 10 metrov, na ktorej je nainštalovaných 96 solárnych panelov a 4 veterné turbíny, systém skladovania a distribúcie energie. Inštalovaný výkon výrobného zariadenia stanice je 55 kW.

 

Zariadenie je k dispozícii v rôznych verziách s výstupným striedavým napätím 0,4 kV, ako aj s výstupným výkonom a kapacitou akumulátora 50, 100, 150, 200, 250 kW. Voliteľne je jednotka vybavená plynovým generátorom s výkonom 20/40 kW a zásobníkom plynu.

 

Komplex pri ceste s energetickým podstavcom umiestneným pozdĺž ciest na vytvorenie infraštruktúry a služieb na nabíjanie elektromobilov zahŕňa digitálnu samoobslužnú kaviareň s rýchlym občerstvením, kiosky s vodou, potravinami, predajné automaty s kávovarmi, samoobslužný obchod, oddychovú zónu s videoobrazovkou, toalety.

Kontaktujte našich špecialistov

Zverejnené 09. Máj 2023

Support
the
Ukrainian
military