Siemens Opcenter RD&L - správa údajov o predpisovaných výrobkoch

Opcenter RD&L (Research, Development and Laboratory) je flexibilná a škálovateľná platforma pre FMCG a spracovateľský priemysel na zefektívnenie a štandardizáciu správy údajov o predpisovaných výrobkoch. To umožňuje efektívnejší výskum a rýchlejší vývoj nových produktov.
Opcenter RD&L (predtým SIMATIC IT R&D Suite) vám pomôže splniť požiadavky na kvalitu a regulačné požiadavky. Tesná integrácia údajov z výskumu a vývoja s výrobnými údajmi a procesmi výrazne urýchľuje prenos návrhov hotových výrobkov do výroby.
Výrobky vytvorené pomocou programu Opcenter RD&L sú plne v súlade s normou GMP. Medzinárodná norma GMP (správna výrobná prax) predstavuje zabezpečenie kvality vo všetkých fázach výroby – od momentu prijatia surovín a obalových materiálov do podniku až po expedíciu hotových výrobkov do skladu.
Na štandardné úlohy výskumu a vývoja, ako je správa údajov o projekte, tvorba receptúr, kontrola vzoriek a experimentov a vývoj výrobných procesov, potrebujete integrovaný súbor najlepších nástrojov vo svojej triede, od elektronických zápisníkov až po nástroje na riadenie laboratória, špecifikácií, šarží, zásob a výroby. na pilotných zariadeniach atď. Opcenter RD & L má tiež prostriedky na ochranu duševného vlastníctva a presadzovanie regulačných požiadaviek.


Opcenter RD & L pozostáva z troch hlavných komponentov, ktoré dopĺňa elektronický laboratórny denník a riešenie na pripojenie používateľov tretích strán:

  • Opcenter Specification
  • Opcenter Formulation
  • Opcenter Laboratory

 

Vývoj výrobkov na lekársky predpis, overovanie zhody s regulačnými požiadavkami, vývoj receptúr, interakcia s dodávateľmi s cieľom efektívnejšieho uplatňovania pomocou Opcenter Specification & amp; Formulation
Kľúčové vlastnosti Opcenter Specification & amp; Form; na vývoj výrobkov na lekársky predpis:

  • Integrovaný proces vývoja Zníženie nákladov na vývoj produktu
  • Komplexné riadenie procesu vývoja receptov Centralizovaná správa údajov o produkte / výrobku (PLM)
  • Regulačné riadenieSkrátenie času na operatívne riadenie nezhôd
    v rámci vývoja

 

Úzka integrácia údajov z výskumu a vývoja s výrobnými údajmi a procesmi výrazne urýchľuje prenos hotových návrhov do výroby.

Na štandardné úlohy výskumu a vývoja, ako je správa projektových údajov, tvorba receptúr, kontrola vzoriek a experimentov a vývoj výrobných procesov, je potrebný integrovaný súbor najlepších nástrojov vo svojej triede – od elektronických zápisníkov až po nástroje na správu laboratórií, špecifikácií, šarží, zásob, skúsenej výroby atď. Opcenter má tiež prostriedky na ochranu duševného vlastníctva a presadzovanie regulačných požiadaviek.

 

Opcenter Specification vám umožňuje vytvoriť jedno úložisko pokrývajúce všetky továrne na celom svete, ktoré obsahuje podrobnosti o všetkých surovinách, polotovaroch, hotových výrobkoch a obalových materiáloch používaných v spoločnosti. To zahŕňa možnosť úplnej správy špecifikácií s kontrolou verzií.

 

Správa stetifikácie zahŕňa:

  1. Spravovať všetky informácie o špecifikácii produktu:
    – Komponenty
    – fázy procesov (vývoj, výroba)
    – analýzu regulačného rámca
    – integrácia s riešením kontroly kvality
  2. Globálne a miestne špecifikácie
  3. Použitie algoritmov
  4. Flexibilná konfigurácia

Opcenter Formulation je softvérový komponent, ktorý umožňuje vytvoriť digitálnu kópiu. Tým, že všetky špecifikácie sú uložené v jednom úložisku, pomáha formulácia Opcenter zlepšovať formuláciu v digitálnom prostredí. Či už sa spoliehate na existujúci zoznam zložiek, alebo začínate od začiatku, digitálny duplikát receptúry umožňuje posúdiť vplyv receptúry na hodnotu, výživovú hodnotu, ak ide o potraviny a nápoje, a sledovať súlad s predpismi na vývoz, napríklad kozmetiky do ktorejkoľvek krajiny na svete.

 

Výhody Opcenter Formulácia::

  • Efektívne riadenie údajov o produktoch, ich kvality a dostupnosti
  • Podpora procesu inovácie výrobkov
  • Skrátenie času stiahnutia z trhu
  • Zlepšenie kvality a zhody výrobkov
  • Zníženie úsilia a nákladov na vývoj nových výrobkov (NDP) a implementáciu nových výrobkov (NPI)
  • Výmena informácií v reálnom čase medzi laboratóriom, oddelením výskumu a vývoja a vývojármi výrobkov zabezpečuje prevádzkovú efektívnosť a nulové riziko chýb

Pre spoluprácu a pracovné ponuky – kontaktujte našich špecialistov.

Zverejnené 16. Január 2023

Support
the
Ukrainian
military