Spoločnosť INFOCOM Ltd ponúka riešenie pre správu údajov o liekoch na predpis s pomocou Siemens Opcenter RD&L

Opcenter RD&L (Research, Development and Laboratory) je flexibilná a škálovateľná platforma pre výrobcov tovarov dennej potreby a podniky spracovateľského priemyslu, ktorá umožňuje optimalizovať a štandardizovať správu údajov o liekoch na predpis. To umožňuje efektívnejší výskum a rýchlejší vývoj nových produktov.

 

Produkty vytvorené v Opcenter RD&L plne vyhovujú štandardu GMP. Medzinárodným štandardom GMP (správna výrobná prax) je zabezpečenie kvality vo všetkých fázach výroby — od okamihu prijatia surovín a obalových materiálov v podniku až po odoslanie hotových výrobkov do skladu.

Opcenter RD&L pomáha zabezpečiť súlad s kvalitatívnymi a regulačnými požiadavkami. Úzka integrácia údajov výskumu a vývoja s výrobnými údajmi a procesmi výrazne urýchľuje prenos projektov hotových výrobkov do výroby.

 

Pre štandardné úlohy výskumu a vývoja, ako je správa projektových dát, tvorba receptúr, kontrola vzoriek a experimentov, vývoj výrobného procesu, potrebujete integrovanú súpravu najlepších nástrojov vo svojej triede – od elektronických notebookov po laboratórium, špecifikáciu, šaržu, inventár, nástroje na riadenie výroby. na poloprevádzkových zariadeniach atď.
Opcenter RD&L má tiež nástroje na ochranu duševného vlastníctva a monitorovanie dodržiavania predpisov.

 

Opcenter RD&L sa skladá z troch hlavných komponentov, ktoré dopĺňa elektronický laboratórny denník a riešenie na pripojenie k práci používateľov tretích strán:

  • Špecifikácia Opcenter
  • Openter Formulácia
  • Operačné laboratórium

Ponúkame riešenia na správu údajov o produktoch na predpis pomocou Siemens Opcenter RD&L

Zverejnené 08. Augusta 2023

Support
the
Ukrainian
military