Smart-station - autonómne dopravné stanice

Autonómne stanice “Smart Station” – komplexné riešenie pre vybavenie a inštaláciu “na kľúč” dopravných staníc pre firemné vozidlá.

Prepravné stanice sú vybavené systémom autonómneho napájania na báze solárnej elektrárne integrovanej do konštrukcie prepravnej stanice. Riešenie je vyvinuté pre podniky s rozsiahlou distribuovanou infraštruktúrou, ako sú napríklad lomy alebo ťažobné a spracovateľské závody.

Inteligentná stanica – riešenie pre autonómne dopravné stanice
Vďaka akumulácii elektrickej energie počas dňa a jej ukladaniu do nainštalovaných akumulačných zariadení dodáva komplex dopravnej stanice energiu nasledujúcim elektronickým zariadeniam umiestneným na stanici:

  • svetelná tabuľa (informačná obrazovka) na zobrazovanie informácií
  • systém osvetlenia (lampy) na osvetlenie v noci
  • monitorovacie kamery
  • skrinka na uskladnenie energie a regulátor nabíjania
  • zariadenia na bezdrôtový prenos údajov.


Konfigurácia autonómnych staníc:
Dizajn zastávkového komplexu je štandardný, ale je možné vyvinúť jedinečné konštrukčné riešenie pre komponenty inteligentnej stanice, ktoré zahŕňa:

  • Vzhľad konštrukcie
  • Zastávkového komplexu
  • Vzhľad predajne
  • Vzhľad zásobníkov komplexu zastávok


Pohľad na svetelnú tabuľu
Zber údajov a ich prenos do centrálneho dispečingu:
Zabezpečenie autonómnej prevádzky svetelnej tabule a prijímanie/zobrazovanie informácií na nej sa realizuje integráciou solárnej elektrárne do komplexu dopravnej stanice (steny a strecha) na báze transparentných solárnych panelov chránených tvrdeným sklom odolným voči poškodeniu.

Ukladanie a prenos informácií z videokamier sa predpokladá na mieste s prenosom údajov do centrálneho dispečingu. Po 14 dňoch uchovávania sa informácie z lokálneho úložiska údajov na stanici Smart Station vymažú. Dobu uchovávania informácií v systéme je možné po dohode so zákazníkom predĺžiť. Okrem toho je kamerový systém nakonfigurovaný tak, že má možnosť kamery vzdialene prezerať a ovládať z centrálneho dispečingu, ak má človek prístupové práva.

Pri objednávke autonómnych dopravných staníc “Smart Station” je možné systém doplniť aj o mobilnú aplikáciu (IOS, Android) na sledovanie pohybu vozidiel, zobrazovanie informácií na informačnej tabuli.

Ak si chcete objednať stanicu #Smart_Station, kontaktujte našich manažérov:

Zverejnené 16. Marca 2023

Support
the
Ukrainian
military